Nyårslöften

Kanske tillhör du en av dem som har bestämt att 2013 är då alla under ska ske. Du ska komma i form, få rutor på magen, springa ett Marathon eller klättra uppför Mt Everest. Oavsett vilket mål du än har satt så är det viktigt att du sätter upp delmål på vägen, och inte bestämmer dig för att uppnå för många mål.

Satsa på att klara av ett par saker - ändra kosten (specifikt) och träna upp bröstryggen. Om du försöker att uppnå för många mål så är risken stor att dina stora ambitioner faller pladask i slutet på februari - precis som det har gjort under alla andra år. Berätta för nära och kära vilka dina nya mål är - det gör att du kommer att få hjälp att uppnå dem då det blir svårare att fly undan. Gå med i en träningsgrupp med organiserade träningar - det är lättare att gå och träna i grupp än att gå ut och springa en löprunda själv i mörkret.

Vilket än ditt nyårslöfte än må vara, se till så att du planerar det ordentligt och undvik överbelastningsskador. Tänk på att 2013 precis har startat.

9 jan 2013